Usluge


Zapitajte se da li je vaš brend prisutan tamo gdje je to najbitnije? Da li uspijevate inspirisati svoje korisnike na akciju?

Različiti brendovi zahtijevaju različit pristup, a mnogima je teško pronaći najbolji. Srećom tu smo mi da vas usmjerimo i ponudimo digitalna rješenja od kojih ćete imati najviše koristi.

Content marketing

 Uz sve promjene koje se dešavaju u digitalnom marketingu, jedna stvar ostaje stalna, a to je značaj contenta za uspješnu kampanju. To ne znači da je svaki content dobar. Zato smo ovdje u Grape-u podesili naše filtere tako da kroz njih prolazi samo onaj sadržaj koji se pamti, donosi rezultate i tjera vaše korisnike na akciju koja će vam donijeti korist. Da bi to postigli svakoj kampanji prilazimo kroz tri osnovna koraka:
grape usluge content marketing
a) Strategija
Content bez strategije je beskoristan. Istraživanje i detaljna analiza tržišta i ciljnih grupa samo su neki od koraka koje je neophodno proći kako bi vaša poruka postala mnogo više od običnih riječi.
b) Stvaranje
Pisanje je ono što volimo, a iskustvo nas je naučilo da razlikujemo dobar sadržaj od lošeg. I sami smo sebi najstroža kritika. Cilj nam je stvarati sadržaj koji će vam donijeti brze rezultate a dugoročnu korist.
c) Plasiranje
I kvalitetan content ukoliko nije plasiran na pravi način neće postići rezultate. Uspješno plasiranje daleko je više od boostovanog posta na društvenim mrežama jer različite grupe korisnika zahtijevaju različite pristupe.

SEO

SEO (Search Engine Optimization) je način da sajt na kom predstavljate svoj posao bude pozicioniran među prvim rezultatima na pretraživaču. Tako ćete dobiti najefikasniji saobraćaj, onaj koji konvertuje i daje željenu reakciju.

grape usluge seo
Naš zadatak je da vam osiguramo mjesto u prvim rezultatima pretraga. Kako? Tako što gradimo relevantan i kvalitetan sadržaj vrijedan kontinuiranog interesovanja.

Cijena za SEO usluge zavisi od broja dana ili mjeseci koji su nam potrebni da vam obezbijedimo najbolji rezultat, što zavisi od toga šta želite da postignete i kolika je konkurencija u vašoj industriji. Ne prodajemo pakete, svi pregovori su zasnovani na vašim specifičnim zahtjevima.

Paid Advertising

Kad poželite nešto što donosi brze rezultate, mjerljivo je i pri tom ne zahtijeva velike budžete, preporučili bismo vam paid advertising. Koristimo se vješto Google Adwords i Facebook Ads platformama za plaćeno oglašavanje. Spremni smo izaći u susret svim vašim zahtjevima i prijedlozima kako biste vidjeli brze i konkretne rezultate.

grape paid advertising platforme
 

Display Advertising & Remarketing

Zakup online medija nikad nije bio lakši, brži i jeftiniji. Vašu poruku u obliku banera ili videa možemo postaviti na većini vodećih portala (lokalni, regionalni i svjetski). Možemo targetovati samo specifične grupe ljudi koje želite i ciljati u srž onog što vaši kupci žele.

Pored toga nudimo i uslugu remarketing kampanja koje će vaše dosadašnje posjetioce ili kupce, kad god su online, podsjetiti na neki vaš novi proizvod, popust ili ih napomenuti na proizvode koje su ranije gledali.

Search Marketing

SEM (Search Engine Marketing) vašem biznisu nudi mogućnost da se odmah pojavi na prvom mjestu Google pretraživača za željene ključne riječi.

grape usluge paid advertising

Za vas istražujemo potencijalne ključne riječi nad kojima imamo potpunu kontrolu, jednaku kao i nad budžetom za kampanju. Pratimo konverziju i dostavljamo rezultate odmah pa možete biti sigurni da svaki cent koji uložite u SEM kampanju radi tako da unaprijedi vaš posao.

Social Media Advertising

Uz našu pažljivo osmišljenu i pametno targetovanu Social Media uslugu prenosimo vašu poruku kroz različite društvene mreže. Pomažemo vašem biznisu da se spoji sa kupcima i predstavljamo vaš brand korisnicima tamo gdje su svaki dan najaktivniji.

Ukoliko niste sigurni koja od usluga je idealna za vaš biznis, kontaktirajte nas kako bismo vam ponudili najbolja rješenja za vaš uspjeh kroz digitalne kanale i načine promocije.