__

Uradio sam jedan primjer sa letjelicom (prvi video) gdje mogu predložiti da jednom ili dva puta mjesečno snimam i fotografišem proces izgradnje…

Drugi video je primjer kako se može ispratiti izgradnja cijelog objekta (od početka do kraja) uz pomoć jedne/dvije posebne kamerice koje bi postavio na svoju zgradu (jer ima najbolji pogled na cijelu građevinsku površinu) i jednu kamericu na suprotnu zgradu. Sve bih to nadgledao, prebacivao fotografije i kasnije, sve to montirao u jedan video (kao iz primjera ispod).

Projekti koje radite su veoma značajni posebno za život građana Beograda i drugih posjetilaca, a i za cijelu Srbiju. Ukoliko bi imali ovakav sadržaj možete napraviti izvanrednu prezentaciju o vama, vašim projektima, šta ste sve pozitivno, dobro i konstruktivno uradili… Trenutno, sve što gradite ostaje nezabilježeno, a to je šteta jer se uz minimalna sredstva mogu obezbjediti kamerice koje bi pratile izgradnju, a ja bih svojim angažovanjem uz zaista prihvatljiv honorar pomogao u realizaciji.

Da li ste zainteresovani za detaljniji razgovor o navedenom i moguću saradnju?