O MENI 2017-07-21T16:15:59+00:00

Preduzetnik / Fotograf / Pisac

Kao slobodni profesionalni fotograf, pored toga što radim na kreiranju sadražaja za marketing kampanje, usmjerio sam se ka fotografisanju hrane, restorana, hotela i odmarališta, portreta, a uz to uživam radeći fotografije kroz zanimljiva putovanja, vjenčanja, predavanja i seminare.

“Fotografija je spoj svjetlosti vremena, prostora i materije,
a gdje su tek emocije, ljudi, iskustva, misli, osjećaji, situacije, okolnosti, predmeti… – Leon Bijelic

Kada ne fotografišem uvijek radim na nekim drugim interesantnim projektima. Sve od ličnog razvoja, online marketinga, ispitivanja i proučavanja perspektive kroz koju djelujem i stvaram, pa do bilježenja životnih iskustava, misli i spoznaja u svojim knjigama.

Preporučljivo za pogledati

FAQ

Ko sam ja zaista?

Kao preduzetnik volim pronalaziti i otkrivati veliku priliku u malim stvarima. Okolnostima, situacijama ili “greškama”. Osnivač sam firme “BB Company” zajedno sa bratom Filipom. Radimo prije svega sa sjajnim prijateljima, zatim sa odgovornim i profesionalnim ljudima i svi mi djelimo jednu misao: “Trebamo raditi sve dok se više nikad ne moramo predstavljati, a onda raditi x5 jače!”. Kako napraviti nešto ni iz čega, mislim da je to rečenica koja najbolje opisuje mene u ovom polju. 

Kao fotograf nastojim iskoristi prednosti okolnosti u kojima se nalazim i koristeći svjetlo i moju razigranu maštu uhvatiti i zaustaviti trenutak u vremenu. Najbolji način da to uradim jeste kroz fotografiju koja je veoma važan dio mog života. Zaista uživam u svakom projektu, svakom photo sesion-u, svakom događaju, svakom seminaru, u svakom svemu. Prvo, zbog sjajnih, mudrih, pametnih, inteligentnih, vedrih, ljubaznih, zabavnih, posebnih, izvanrednih ljudi koje upoznajem, sa kojima radim i kojima sam okružen. Drugo, zbog izuzetnih, magičnih, predivnih, nezaboravnih misli, osjećaja, sjećanja, emocija i iskustava. Treće, zbog… itd 🙂 Radim za svakoga kao da radim za sebe. “Šta dajem to dobijam” – Ova izreka najbolje opisuje moj pristup i metod rada kao fotografa.

Kao pisac nema većeg ispunjenja i zadovoljstva za mene od igranja i plesanja u harmoniji sa ritmom riječi. Počeo sam pisati prije 6 godina i zaista sam zahvalan svakom danu ispred mene, jer znam jednu stvar sigurno. Jednog dana riječi iz mojih knjiga biće molitve za molitvenike, utjeha za ožalošćene, spas za zalutale, zagrljaj za negrljene, poljubac za neljubljene, oslobođenje za zatvorene, ostvarenje za neostvarene, radost za tužne, istina za stvorene, nada za izgubljene, čistota za zaprljane, dobrota za zlovoljne, mir za nemirne, smirenost za uznemirene, povezanost za odvojene, život za umrle, sreća za nesrećne, zdravlje za nezdrave, lijek za bolesne, vjera za nevjerne, snaga za slabe, volja za bezvoljne…


Portraits & Lifestyle

Sexy & Glamour

Food & Drinks

Weddings

PROJEKTI

KLIJENTI

Advisable to look

FAQ

STUPITE U KONTAKT

Ime i Prezime: (*)

E-mail: (*)

Poruka: (*)

BLOG

Load More Posts