WORKSHOPS / FOTO RADIONICE

O WORKSHOPS

Workshops su edukacije i foto radionice u organizaciji fotografa Leona Bijelića. Održavaju se jednom do dva puta godišnje u različitim gradovima i često sa različitim uspješnim fotografima. Iskustva sa posljednje radionice u Beogradu pogledajte: ovdje

Radionice veoma uspješno kroz zanimljive prezentacije (predavanja) i praktičan rad (fotografisanje) pružaju set različitih znanja i vještina, “tajni i tehnika”, odgovora i rješenja, koje učesnicima pomažu da brže napreduju i da što lakše ostvare zamišljene ciljeve i želje.

LUX WORKSHPS – AFTERMOVIE – FOTO RADIONICA – BEOGRAD – 2017

Šta možete naučiti?

Nove tehnike fotografisanja

Kako sređivati fotografije

Kako izgraditi svoj stil

Kako brendirati sebe i radove

Kako odrediti cijenu

Kako povećati prodaju usluga i proizvoda

Kako pozitivno uticati na sebe i druge

Kako da shvatimo šta želimo…

Kako misliti kao pobednik i to postati

Kako neuspeh pretvoriti u uspeh

Kako svoje želje preneti u akcije

EDUKACIJA OBRADA FOTOGRAFIJA LIGHTROOM & PHOTOSHOP

Želiš da tvoje fotografije budu prepoznatljive? Da drugi ljudi i klijenti budu oduševljeni?

Da pomoću obrade fotografija izgradiš svoj prepoznatljiv stil? Ne znaš kako poboljšati i ubrzati proces sređivanja fotografija u programima Lightroom & Photoshop?

Edukaciju za obradu fotografija radimo online (skype) i uvijek je prilagođena tvojim željama, znanju i iskustvu. Da bi se lakše odlučio ili odlučila možemo uraditi početnu (besplatnu) edukaciju od 15 minuta da se upoznamo, porazgovaramo i prođemo neke bitne elemente obrade (kroz lightroom) na nekoj od tvojih fotografija.

1 NA 1
PRIVATNI ČASOVI

Privatni časovi (1 na 1) obično su najbolji i najbrži mogući način da riješiš neke nedoumice ili probleme, da dobiješ konkretne, prave i vrijedne informacije koje će unaprijediti Tebe i Tvoje radove vjerovatno i više nego što misliš i očekuješ.

Edukacija se radi uživo ili online (skype) u zavisnosti od toga šta želiš saznati, postići, naučiti. Ako imaš bilo kakvo pitanje pošalji poruku preko: Kontakt forme i rado ću odgovoriti.

Promenićete

  Vaša uverenja koja Vam ne služe.
  Odnose sa klijentima i prijateljima.
  Poglede na ono što radite i čime se bavite.
  Stara znanja nadogradićete novim i boljim.
  Komunikaciju, pregovore i prodaju usluga.

Dobićete

  Nova znanja neophodna za postizanje uspeha.
  Nove veštine i strategije za bolje rezultate.
  Neograničeno samopouzdanje.
  Ogromnu motivaciju i inspiraciju.
  Različita rešenja za različite probleme.

Dobićete sve alate i smernice koje će vam osigurati srećan, zdrav i uspešan život.

KAKO I GDJE RADIM + FAQ

 Grupnu edukaciju ili 1 na 1 radim u različitim gradovima i državama.

Nije bitno gdje se nalazite, koliko godina imate, sa kakvom opremom radite i koliko ste iskusni ili niste iskusni. Ako imate želju za znanjem, želju da unaprijedite svoje poslovanje ili da ostvarite svoje želje i namjere u nekom smjeru fotografije onda i ja imam želju i volju da radim sa Vama. Vi ste mi motivacija i inspiracija.

 Edukacija se sadrži iz dva dijela: teorijskog i praktičnog.

Teorijski dio sastoji se od zanimljivih prezentacija u kojima se govori o samom fotografisanju, radu sa modelima i klijentima, komunikaciji, smjerovima fotografije, o dobrim i lošim iskustvima, o marketingu, brendiranju, određivanju cijene, o radu sa klijentima, pozicioniranju na tržište, o fotografiji kao bogatom biznisu…

Kroz teorijski dio prelazimo najčešće preko skype (ako već nismo u mogućnosti uživo).

Praktični dio sastoji se od fotografisanja i obrade fotografija. Organizuje se fotografisanje u zavisnosti od Vašeg interesa i smjera koji ste izabrali unaprijediti. Zajedno prolazimo kroz sve aspekte samog rada, počevši od podešavanja aparata, komunikacije sa klijentom prije i tokom fotografisanja, rada sa prirodnim svjetlom i rasvjetom, pronalaženje dobrog kadra… i sve do obrade fotografija…

            Obradu fotografija možemo proći i preko skype (ako već nismo u mogućnosti uživo).

FAQ - Često postavljena pitanja

Za sve koji žele poboljšati i unaprijediti svoje fotografske vještine, znanja i sposobnosti.

  • Edukacija se prilagođava za:
    • Početnike (bez ili sa iskustvom)
    • Srednji rang (2-3 godine iskustva)
    • Napredni rang (3-4 godina iskustva)
    • Profesionalnce (5+ godina iskustva)

Cijena se prilagođava Vašim željama, zahtjevima i potrebama. Pošaljite poruku preko: Kontakt forme i možete očekivati odgovor kroz 24-48h.

Sve aspekte poslovanja (komunikacija, marketing, prodaja…). Fotografisanje (podešavanje aparata, rasvjete, ekspozicije) i obradu fotografija (LR & PS) za izabrane smjerove fotografije.

Da.

Pored edukacije 1na1 radim i grupne edukacije. Minimalan broj učesnika je 2. a maksimalan 5. Za ovakvu vrstu edukacije sadržaj se prilagođava potrebama, zahtjevima i željama grupe.

Cijene za grupne edukacije:

2 učesnika: € 399 po osobi / jedan dan / 8h rada
3-5 učesnika: € 299 po osobi / jedan dan / 8h rada
– U cijenu nisu uključeni troškovi smještaja i prevoza

Diploma se dobija pohađajući neku od foto radionica ili grupnu edukaciju koja traje min. 3 dana.

Edukacija završava kad god Vi odlučite. Nekima treba privatni čas na svega 1-2h, a nekima duže (2, 3, 5 dana), sve zavisi od pojedinca.

Cijena se kreće od 50 do 100 € po satu, a zavisi od toga šta bismo radili. Svjetovanje u vezi poslovanja (komunikacija, brendiranje, marketing, prodaja) ili edukacija u vezi fotografije ili obrade fotografija.

Lično, preko žiro računa, PayPal… Po dogovoru.

6 Razloga za pohađanje edukacije

PROCES RADA

Datumi edukacije

Predloži neka dva različita datuma u dva različita mjeseca. Nastojaćemo naše aktivnosti i obaveze uskladiti i održati edukaciju u nekom idealnom periodu.

Lista zadataka

Zajedno možemo napraviti listu zadataka za sve ono što je najbitnije da prođemo kroz ovu edukaciju, a koja će donijeti najbolje moguće rezultate i riješiti Tvoje nedoumice i probleme.

Izaberite lokaciju

Predloži lokacije u Tvom gradu ili jedan poseban grad ili neko egzotično mjesto koje svakako želiš posjetiti i možda baš tu možemo organizovati privatnu ili grupnu foto edukaciju.

Dani edukacije

Obično traju oko 7-8 sati dnevno sa jednom velikom i nekoliko kratkih pauza. Edukacije mogu trajati jedan ili više dana, to najviše zavisi pojedinca, (iskustva, želja i ciljeva).

Poklon vaučer

Nakon završene 1na1 ili grupne edukacije, na poklon dobijate vaučer za besplatno preuzimanje jednog kompleta LR preseta iz leonbijelic.shop

KONTAKT

BASED 📍
Belgrade, Serbia & Banja Luka, BiH

EMAIL📩
leonbijelic@gmail.com

PHONE
🇷🇸 SRB: +381 62 8138 907
🇧🇦 BIH: +387 65 49 13 13

Ime i Prezime: (*)

E-mail: (*)

Poruka: (*)

LUX WORKSHOPS
Klikom na fotografiju otvarate blog o radionici