Ukoliko bi me pitali kako je bilo na radionici rekao bih da je bilo dobro, zapravo odlično, a prećutao bih sva ona uzbuđenja i sve radosti i sve razgovore i sve osmijehe i sve riječi i sve misli… Svaki dan je bio više nego zanimljiv. Posebno izdvajam foto šetnju koju je krasilo sve od crvenih nosića i zaleđenih prstića sve do smrznutog fotića i najtoplijeg pića. Počašćen sam novim poznanstvima, budućim prijateljstvima, zatim divnim iskustvima i čarobnim danima.

Čak iako je iza mene preko 10 000 sati aktivnog rada i truda u smijeru fotografije, bilo mi je veliko zadovoljstvo razmijeniti iskustva sa svim učesnicima, te razgovarati o temama u kojima se pronalazimo i koje su važan dio za svakog fotografa. Želim se ovom prilikom zahvaliti svim učesnicima i članovima organizacije koji su posvetili vrijeme, energiju i pažnju ovoj radionici. Uljepšali je svojim prisustvom, lijepim mislima, zanimljivim snovima, neobičnim idejama i izuzetnim djelima.

Poklon za koji mislim da je učesnike najviše obradovao jesu izrađene fotografije + album. Fotografije su rađene sa najnovijim modelom  Mitsubishi foto printera: CP-D90DW, zahvaljujući mom prijatelju, izvrsnom fotografu i uspješnom preduzetniku: gaja.co

O RADIONICI

Grad: Banja Luka
Lokacija: ICBL
Teme:
I DAN – O FOTOGRAFIJI I FOTOGRAFISANJU
II DAN – OPREMA

III DAN – FOTOGRAFISANJE
IV DAN – OBRADA FOTOGRAFIJA 

V DAN – NAČIN RADA
VI DAN – MARKETING I BRENDIRANJE
+ POKLONI: LR PRESETS, VIDEOS, FOTOGRAFIJE

15/15 učesnika
Foto by: Katarina Vrhovac & Milana Tomić
Video by: Miloš Dragičević, Milan Šikman, Marko Živanić
Sponsored by: Schogetten & gaja.co
_

G A L E R I J A
 Fotografije učesnika