FAQ 2017-04-28T22:52:28+00:00

Cijene su navede u paketima. Ako želite da se napravi paket po Vašoj želji popunite kontakt formu i dobićete odgovor u roku od 48h.

Troškovi putovanja nisu uključeni u cijenu. Nakon odabira paketa razgovaramo o troškovima puta.

Pravimo fakturu kroz nekoliko sati i dostavljamo je putem mail-a, nakon što se dogovorimo oko svih detalja za rad na projektu. Potrebno je platiti 20% od ukupne cijene prije nego krenemo sa radom na projektu, a ostatak plaćate kada fotografije budu završene.

Putujem avionom ili autom, u zavisnosti od lokacije i našeg dogovora.

Svaki klijent i svaki projekat je drugačiji iz tog razloga i moj rad je drugačiji. Uvijek prilagođen tipu projekta, situacije, okolnosti i dogovora.

Radim pod formulom KD

Kvalitet usluge: Nastojim pobrinuti se o najmanjim detaljima poslovanja i rada na projektu. Na najefikasniji mogući način, sa ciljem visoke učinkovitosti u umu tokom cijelog procesa, sve do završetka projekta.

Duh: Ugodno i harmonično ponašanje koje podstiče lijepu saradnju sa zaposlenim ljudima i donosi inspiraciju za kreativno i efikasno obavljanje bilo kojeg zadatka.

To najviše zavisi od tipa projekta, odabranog cjenovnog paketa i najviše od potrebnog perioda za adekvatno završavanje projekta. Okviran broj je između 4 do 10 dana.

Da, naravno. Sve dok to ne narušava ili ne spriječava adekvatno završavanje glavnog projekta.

Ako želite sačuvati fotografije u privatnosti, potrebno je da platite dodatnih 30% na ukupnu cijenu. Postavljanje fotografija online je jedna vrsta promocije i pokazivanja mojih radova potencijalnim klijentima.

U prosjeku, za 2 sedmice nakon što je urađeno fotografisanje. Ponekad i malo duže, ako projekat zahtjeva više pažnje i rada na uređivanju fotografija, ili ako se projekat radi između nekih drugih projekata za koje sam angažovan.

Da, sa radošću. Sve o tome možete vidjeti: Ovdje

Moja glavna kamera je Canon 1Dx sa objektivima:
Canon 14mm f/2.8,
Canon 16-35mm f/2.8,
Canon 17-40mm f/4,
Canon 24-105mm f/4,
Canon 70-200mm f/2.8,
Canon 50mm f/1.4,
Canon 85mm f/1.8 i ostali dodaci

Do sada nisam imao neugodna iskustva poput takvih. Ako se slučajno i desi tako nešto, potražio bih adekvatnu zamjenu ili možemo probati promijeniti datum saradnje ukoliko ta promjena ne narušava nijedan aspekt našeg dogovora i saradnje.

Obično radim sam. Ukoliko mi je za nešto potreban asistent zatražio bih pomoć od nekog od Vaših zaposlenih ili bih dodatno najavio njegovo prisustvo i angažovanje ukoliko mi je potreban asistent sa iskustvom.

Popunite kontakt formu sa što više detaljnih informacija da biste dobili najbolji mogući odgovor koji se bazira na informacijama koje ste poslali.

Radim za mnoga mala – srednja preduzeća i velike kompanije. Često na promociji, prodaji ili marketing kampanjama tako što pripremam sadržaj koji se koristi za te svrhe. Zna se često desiti da me angažuju za savjetovanje o marketingu na društvenim mrežama, najviše za Facebook & Instagram.

Obično radim sa sjajnim timom iz svoje firme. Iako su naše glavne usluge Web & Grafički dizajn, kreiramo sve digitalno, multimedijalno, printabilno, mistično, neobično, vizuelno…

Sadržaj za marketing kampanje sadrži:

Ilustracije

Fotografije

Dizajn

Ako želite promovisati svoju odjevnu marku, turističko odredište, hotel, agenciju ili određeni proizvod, popunite kontakt formu sa što više detaljnih informacija da biste dobili najbolji mogući odgovor koji se bazira na informacijama koje ste poslali.

Portfolio na web stranici: leonbijelic.com
Sa foto galerijom
Sa osnovnim informacijama i kontakt podacima
Članak na web portalu: BB PORTAL
Sadrži 500 000+ posjetilaca godišnje, oko 45 000 mjesečnih posjetilaca
Posjetioci su iz raznih država i kontinenata
Sadrži publiku između 18 i 44 godine
33,5% muških i 66,5% ženskih posjetilaca
Promocija na našim FB stranicama:
BB PORTAL
BB ZABAVA
Leon Bijelic photography
+ 20 drugih
Promocija na našim instagram profilima:
Bijelic brothers
Leon Bijelic

Da, sa potpisom i linkom koji vodi na web stranicu: www.leonbijelic.com bez bilo kakvih modifikacija i izmjena. Sve fotografije i objave su pod mojim autorskim pravom.