Prošli mjesec već svima poznate You Tuberke, Anđela i Nađa, snimale su spot u Požarevcu za svoju petu pjesmu koja se zove Afterparty. To je drugi spot po redcu koji je sniman u Požarevcu.

Audio i video produkciju za pjesmu „Afterparty“ potpisuje producentska kuća Infinityiz Banjaluke. Za Muziku su se pobrinuli Srđan Tomaš- Panter i Dragan Gligorić- Gliga, dok je tekst pisao Filip Taboo. Za Styling i profesionalni Make up, pobrinula se Zaga Nikić- Zaga Make Up. Spot je sniman u Požarevcu u zanimljivom i egzotično uređenom ambijentu Mediterraneo bazena. Spot je snimao i montirao Filip Taboo zajedno sa Mladenom Stojanovicem. U spotu s emogu primjetiti mnogi rekviziti, poput prskalica, pištolja na vodu, gumenih patkica, šarenih naočara i ostalih zanimljivih stvari koje su iskorištene kako bi spot izgledao potpunije. Smisao spota je Afterparty tj. Provod koji je  nastao nakon dobre žurke koje se više niko ne sjeća, ali je Anđela uspijela naći fotografije pomoću kojih se prisjeća kako je to protekla njihova luda žurka.

Anđeli i Nađi je ovo peti muzički spot, ali ne i posljednji, tako da možete očekivati uskoro nove pjesme i spotove i zato subskrajbujte njihov You tube account kako biste bili u prilici prvi vidjeti nove projekte, na kojima se trenutno radi.https://www.youtube.com/channel/UCoenT2MlAYi1kyY7HltNOSw 

Sigurno ćete uživati u VLOGU sa snimanja spota, by Zaga:

Cijeli spot možete pogledati na You Tubu, a evo kako je bilo na snimanju spota:

Muzika, mix i master: @Srđan Panter Tomaš & @Dragan Gliga Gligorić – Infinity

Vokali: @Andjela, @Nadja, @Filip Taboo, @Zaga Nikic 

Back vokal: @Gliga

Tekst: @Filip Taboo

Video and editing: @Filip Taboo, Mladen Stojanovic

Foto: @Leon Bijelic

Make Up and Styling: @Zaga Nikic 

Video i audio produkcija YT: @Infinity Production / Insta: @Infinity