ŠTA DOBIJATE ?

 • Pro fotografa

 • 7 godina iskustva

 • Veoma odgovornog 

 • Međunarodno nagrađivanog 

 • Sa vrhunskom opremom 

 • Jedinstvenom perspektivom

 • Kreativne fotografije

 • Timelapse & Cinemagraphs

 • Aviona & destinacije 

 • Aerodroma & gradova

 • Događaji & Konferencije 

 • Znamenitosti grada

Avioni

Aerodromi

Događaji i konferencije

Cinemagraphs

 1. Kao profesionalni fotograf radio sam za više od 30 malih i srednjih preduzeća na kreiranju sadržaja za marketing kampanje.
 2. Dobili biste odgovornog čovjeka koji svo vrijeme radi razmišljajući i uzimajući u obzir najsitnije detalje svakog projekta i zadatka.
 3. Uvijek radim na najefikasniji mogući način sa ciljem produktivnog rada i donošenje izvanrednog rezultata. 
 4. Moj proces rada je veoma fleksibilan i uvijek nastojim raditi u ugodnom duhu i harmoniji koja ohrabruje saradnju sa zaposlenim ljudima.
 5. Fokusiran sam na rješenja, akcije, uspjeh, razvoj i napredak na bilo kojem aspektu poslovnog i privatnog života.

KRATKI PLAN: Saradnja na dva mjeseca
Može poslužiti kao probni rad na nekom projektu ili ideji. Može poslužiti za obilazak 5-10 gradova gdje bi radio fotografije u nastojajanju da pripremim sardžaj za marketing kampanje. Poslije fotografisanja, sređivanja i slanja materijala (fotografija i cinemagraphs) vidjećemo da li je zajednička saradnja i materijal koji ste dobili u skladu sa zahtjevima i potrebama kompanije, a i da li imaju veći i bolji uticaj na prodaju i povećanje prihoda kompanije. Ukoliko su obje strane zadovolje odnosom, radom i rezultatima saradnje, ona se može produžiti na duži plan. 

SREDNJI PLAN: Saradnja na šest ili dvanaest mjeseci
Ovakav plan saradnje je idealan za obje strane zbog sigurnosti, ozbiljnosti i posvećenosti te i uspješnoj realizaciji zamišljenih ideja. Takođe je odličan za sve kompanije koje žele da njihov brend bude još prisutniji na tržištu. Sa fotografijama iz svakog grada, aerodroma, leta, aviona, cijelog putovanja dobijate sadržaj koji biste mogli iskoristiti na razne načine i mogućnosti. Tokom svih šest mjeseci ili godinu dana. Ako tražite neobičan i jedinstven sadržaj za promovisanje bilo čega kroz fotografiju ili cinemagraphs. Ova saradnja može donijeti prednosti i dobre rezultate za obje strane podjednako. Ovo može uključivati letove u 30-50 gradova.

Saradnja na dvije godine ili više
Ovo podrazumijeva da će sve što kompanija Air Serbia radi, organizuje, nudi, osvaja, predstavlja ili ostvaruje biti ispraćeno izuzetnim vremenskim zapisima (fotografijama i cinemagraphs), koje mogu poslužiti kompaniji za mnoge i razne svrhe. Takođe ova saradnja može uključivati rad na raznim, različitim i mnogim projektima, a to je važno za svaku vodeću avio kompaniju.

Kao profesionalni fotograf pored rada što radim na kreiranju sadržaja za marketing kampanje radeći komercijalnu ili kreativnu fotografiju, ponekad cinemagraphs, volim pisati, putovati, upoznavati nove ljude i uživam radeći fotografije kroz zanimljive događaje, predavanja i seminare.

CILJEVI

Za Air Serbia:
– Obezbjediti sjajane fotografije za marketing kampanje, promociju i druge svrhe
– Obezbjediti specifične, neobične i jedinstvene cinematographs koje se mogu koristiti za marketing kampanje nekih ponuda (destinacija na koje se leti, usluge koju pružate u avionu, atmosfera na aerodromu ili u gradu, vašoj poslovnici itd…).
– Osigurati povećanje prodaje direktnih letova za mjesta koja posjetim.
– Fotografisati sve što je u organizaciji kompanije od programa i obuka do aviona i osoblja.

Lični kratkoročni: Napraviti saradnju sa kompanijom Air Serbia. Usavršiti engleski jezik i završiti sve kurseve njemačkog jezika (trenutno pohađam B1.2) i komunicirati na njemačkom i engleskom skoro kao na svom maternjem, srpskom. Uspješno organizovati i održati foto radionicu “Lux Workshop” (www.leonbijelic.com/luxworkshop) u Beogradu.

Lični dugoročni: Doprinijeti svojim idejama i radom raznim velikim kompanija. Od Air Serbia vodeće avio kompanije sve do kompanija kao što su Tesla, SCENIC, Apple, IKEA, Marriot Hotels & Resorts i mnoge druge… Napisati mnogo jedinstvenih pjesama, molitvi, bajki, priča, knjiga… Naučiti 10 jezika, potpuno ovladati principima jin i jang energije, usavršiti telepatiju i telekinezu, stvoriti nekoliko izuma koji će služiti ljudima, od kojih će mnogi biti korišteni za medicinske svrhe. Uz sve to stvarati nevjerovatne magične zapise (fotografije).

PASOŠ
Rođen sam u Zagrebu i kao hrvatski državljanin sa hrvatskim pasošom mogu posjetiti 149 zemlje bez vize.

NOVAC & KLIJENTI
“Uradiću najbolje što mogu za Vas, ako Vi uradite najbolje što možete za mene.” Nastojim formirati i izgraditi odnos sa klijentima baziran na međusobnom povjerenju i iskrenosti.

PRTLJAG
Obično putujem sa dva kofera. Jedan je sa opremom i jedan sa odjećom, u zavisnosti od toga na kakvom projektu radim i koliko dugo on traje.

RAD DOK PUTUJEM
Za mene rad nikad nije težak i naporan jer volim sve što radim, a radeći zadatke i obaveze kroz listu prioriteta skoro da se ne može desiti da se nešto ne uradi na vrijeme.

FOTOGRAFIJA
Fotografija govori univerzalnim jezikom koji svi razumiju. Tim jezikom želim i nastojim prenijeti svoju perspektivu kroz koju djelujem.

Preporučljivo za pogledati FAQ

FAQ