30 favourite photos – 2018/19/20/21/

Prije svega budite sigurni da Vam moj metod i stil rada odgovara. Od mene možete očekivati prijatno strpljenje tokom cijelog procesa. Od prvog kontakta kroz pripremu, razgovor, fotografisanje, pa sve do preuzimanja završenih fotografija. Svaki par i svako vjenčanje je posebno i jedinstveno. Volim upoznavati zanimljive, neobične i zaljubljene ljude, a posebno volim lijepim, smiješnim, emotivnim, neobičnim i spontatnim fotografijama dokumentovati i zabilježiti vaše vjenčanje.

Možemo provesti puno vremena razgovarajući da na kraju nije uopšte čudno da postanemo dobri prijatelji. U stvari, to se dešava sa svima koje sam fotografisao. Uvijek se možete osloniti na mene, za odgovore na neka pitanja, za dati neke prijedloge ili ideje pa da zajednički pripremimo sve za najljepše uspomene.

Najčešća pitanja

Da, baš sam prošlih nekoliko ljeta fotografisao vjenčanja u Njemačkoj, Austriji, Hrvatskoj, Švajcarskoj i drugim fotografskim projektima koji su me odveli u Grčku, Rusiju, Tursku i skoro kroz cijelu evropu.

Beograd, Srbija. Ali sam često na putu…

Svako vjenčanje je različito, ali ako je u pitanju fotografisanje tokom cijelog dana (više od 10h), dobijate između 600–800 fotografija.

Uvijek nastojim sve fotografije predati kroz 15 dana ili najduže 3 sedmice.

Da, sarađujem sa sjajnom firmom iz Hrvatske koja radi visoko kvalitetne bukove u različitim formatima. Za više informacija popunite formu na kraju stranice.

Apsolutno. Uvijek radim fotografije porodice i kompletne ceremonije, ali ih često ne postavljam na blog.

Pošaljite poruku na: leonbijelic@gmail.com ili popunite kontakt formu (na kraju stranice). Javiću se kroz 48h.

Naravno, rado bih da se vidimo, prije svega upoznamo i popričamo, a ako nam prilike i okolnosti ne dozvoljavaju onda se možemo čuti preko Skype.

Da biste rezervisali datum za fotografisanje vašeg vjenčanja potrebno je da konkretno zaključimo sve vezano za paket koji ste izabrali i to je sve. Ako želite i osećate da trebamo potpisati ugovor to sve može biti urađeno online.

Sređujem sve fotografije s radošću, a broj kompletno sređenih fotografija zavisi od izabranog paketa.

Obrada je primjenjena na svakoj dostavljenoj fotografiji. To uključuje promjenu kontrasta, poboljšanje boja, korekciju kompozicije i sopstveni “dodir” obrade specifičan za moj stil i način koji je umjetnički, dokumentaristički i jedinstven.

Ma uživajte u životu 🙂 Moj stil fotografisanja je veoma lagan, jednostavan i ne zahtjeva nešto puno od vas, sem da budete upravo ono što jeste i da se volite upravo onako kako se volite. Uvijek se kaže da su one spontane fotografije najbolje, stoga budite takvi, svoji, prirodni, spontani i imaćete upravo takve fotografije – najbolje.

Ja vidim sebe kao nekoga ko stvara priču kroz fotografije. Nekoga ko je tu za vas svakog trenutka tokom vjenčanja i ko je spreman pomoći oko bilo čega i uhvatiti sve važne djelove tog velikog, zanimljivnog, divnog dana. Moj stil je lijepa umjetnička fotografija sa dokumentarističkim uglom i duhom. Nastojim fotografisati sve upravo onako kako se samo od sebe odvija i pokušavam uhvatiti najiskrenije emocije i najsvečanije trenutke tokom cijelog dana.

Ako želite sačuvati vaše fotografije u privatnosti, to nije problem. Sve što je potrebno jeste dodatno platiti 30% na ukupnu cijenu. Postavljanje fotografije online je forma oglašavanja mog rada pokazujući ga drugim ljudima koji su u potrazi za wedding fotografom.

Da. Uživam radeći i stvarajući fotografiju, prosto živim to.

WEDDING PRIČE

Moj cilj je uhvatiti sve što se tog dana prirodno odvija u svim mogućim aspektima koje nastojim prikazati kroz kreativan, a opet prirodan način. Ispričati priču i kao što je najbolje bez puno lične intervencije. Možete pogledati ispod fotografije sa prethodnih vjenčanja kako biste dobili osjećaj za moj stil, proces i način rada.

Sviđaju Vam se moje fotografije i pitate se da li sam slobodan određenog datuma? Popunite formu za vjenčanja na kraju ove stranice i odgovor možete očekivati kroz nekoliko sati ili najduže 24h.

Molim Vas, popunite formu za vjenčanja 

 

Ime i Prezime (*)

Email: (*)

Broj Telefona: (*)

Vaš FB ili Instagram link: (*)

Datum vjenčanja?: (*)

Broj gostiju koji očekujete?: (*)

Država i grad: (*)

Kako ste me našli: (*)

Naziv restorana ili svadbenog salona: (*)

Koji muzički bend ste izabrali: (*)

Koje usluge Vam trebaju: (*)

Izrada fotografija na licu mjesta?: (*)

Da li želite wedding book?: (*)

Da li imate posebne želje i zahtjeve?: (*)

Kratak opis ceremonije.: (*)

Koliko sati trebamo biti angažovani?: (*)

Dodatno: