Project Description

HELENA TOPALOVIC / CINEMAGRAPHS / MISTERY SHOES / BELGRADE

HELENA TOPALOVIC / CINEMAGRAPHS / MISTERY SHOES / BELGRADE

Helena Topalovic / Mistery Shoes = Moderna ženska obuća. Photo Session & Cinemagraphs by professional photographer: Leon Bijelic

Model: Helena Topalovic / @helena_topalovic
Client: Mistery Shoes / @mistery_shoes
Location: Hotel Metropol PalaceThe Twenty Two Restaurant & Bar
_
Photo:
Leon Bijelic / @leonbijelic

GALLERY

CINEMAGRAPHS

Mistery Shoes = Moderna ženska obuća  Online shop za Srbiju, Crnu Goru i BIH  Sve modele možete pogledati i poručiti preko njihovog instagram profila: @mistery_shoes. Fotografije su rađene za potrebe marketinga i promocije na Facebook & Instagram. Photo Session & Cinemagraphs by professional photographer: Leon Bijelic.

__
Helena Topalović, rođena je 5. juna 1997. godine u Novoj Varoši gde je u porodičnoj kući provela detinjstvo.
 U periodu detinstva, Helena je često volela da provodi vreme u Nikšiću, koji je rodni grad njene majke Vesne.

Prema rečima Heleninog oca Milana Topalovića, poznatog i veoma uspešnog pevača, ali i prema rečima mnogih ljudi koji su bliski sa Heleninom porodicom, Helena je svoju raskošnu i neobičnu lepotu nasledila od svoje majke Vesne. U svojim roditeljima, Helena je uvek pronalazila bezgraničnu podršku, mada njen otac, nije oduvek bio oduševljen što je ona izložena interesovanju javnosti.

Naime, u jednom periodu, kada su članci o Heleni počeli da osvanjavaju brojnim časopisima, Helena je zbog te činjenice često imala konflikt sa svojim ocem. Međutim, kada je i sama iskazala želju da u budućnosti želi da se bavi javnim poslom, Helena je naišla na očevo razumevanje i na podršku.

U prilog tome koliko je Helenina želja da se bavi javnim poslom, podržana od strane njenog oca, dovoljno govori podatak da se ona nedavno pojavila u njegovom spotu. Naime, krajem 2016. godine, Milan Topalović Topalko je snimio spot za pesmu koja nosi naziv “Ljubavna terapija”, a kao glavna akterke spota, publici se predstavila upravo njegova ćerka Helena Topalović.

Naime, Helena je prošle godine postala student Fakulteta za poslovni i industrijski menadžment, a njena velika želja, jeste da jednoga dana i sama postane predstavnica sedme sile, ali i da nastavi da se bavi snimanjem spotova. Ukoliko se ostvari njen san da postane novinarka, Helena će bar ako je verovati rečima i obećanju njenog oca Milana Topalovića Topalka, svoj prvi intervju, uraditi upravo sa njim.