IVANA CVIKIC – PHOTO SESSION – BANJA LUKA

Ivana Cvikic – Photo session – Banja Luka

Photo by: @leonbijelic

GALLERY

Ivana Cvikić se profesionalno bavi kik boksom. Osvojila je zlato na internacionalnom kupu u disciplini K1 kao i pehar za najperspektivniju juniorku u toj disciplini jer je borbu okončala nokautom. Na “Otvoreni kup grada Bajaluka” osvojila je zlato u K1.

Prije kik boksa, 10 godina se bavila aktivno plivanjem iz čega broji oko 250 medalja, što sa državnih i republičkih, što sa međunarodnih i internacionalnih takmičenja. 2010. godine je osvojila pehar za najperspektivniju sportiskinju Opštine Laktaši do 16 godina. U 2014. godini išla je na prijem kod gradonačelnika Opštine Laktaši kao najperspektivnija sportisknija do 16 godina. Ivana se od malena bavi pjevanjem. Snimila je 10 svojih pjesama i par obrada sa kojima je učestvovala na raznim domaćim i međunarodnim festivalima (Malta, Bugarska, Poljska, Slovenija, Makedonija,Srbija,BiH). 

Najznačajnije nagrade koje je osvojila:
– Prvo mjesto na dječijem internacionalnom festivalu u Makedoniji kao i nagrada za najmlađeg učesnika,
– Drugo mjesto u Bugarskoj na međunarodnom dječijem festivalu,
– Nagradu za najmlađeg učesnika na inaternacionalnom dječijem festivalu “Pčelice” 2004. godine, na istom takmičenju 2005. godine osvojeno drugo mjesto i nagrada za najbolji scenski nastup.
– 2007. godine prvo mjesto na istom festivalu i prvo mjesto glasova publike,
– Prvo mjesto na internacionalnom festivalu u Srbiji,
– Drugo mjesto na međunarodnom festivalu u Srbiji kao i nagradu publike.
– 2014. godine učestvovala je u takmičenju pjevača “Mikrofon je vaš” u BiH gde je osvojila prvo mjesto.

Ivana takođe već oko 10 godina svira klavir i učestvujući na raznim takmičenjima ostvarila je zapažene rezultate kao solo pijanista na “Bijenalu” i u kamernom sastavu na Republičkom takmičenju. U junu 2014. godine je uspješno položila prijemne ispite i kao četvrta na listi u RS upisala srednju muzičku školu.

__

Fotografije radio: Leon Bijelic
Facebook page: Leon Bijelic photography
Instagram: @leonbijelic