INFINITY: ANDJELA I NADJA PESMA: USPEH – FOTOGRAFIJE

INFINITY: ANDJELA I NADJA PESMA USPEH – FOTOGRAFIJE

INFINITY: ANDJELA I NADJA PESMA USPEH – FOTOGRAFIJE
__

Fotografije (behind the scene) sa snimanja spota za pesmu “USPEH”

Photo by: Leon Bijelic / Insta: @leonbijelic

Prošli mesec Banjaluku su posetile već svima poznate You Tuberke, Anđela i Nađa. Svrha njihove posete bila je snimanje dva muzička spota. Prvi spot je sniman za pjesmu „OLA OLE“, koja već ima milionske preglede na You tubu, a drugi spot je sniman za pesmu „Uspeh“, čiju audio i video produkciju potpisuje producentska kuća Infinity iz Banjaluke.

Za Muziku su se pobrinuli Srđan Tomaš (Panter) i Dragan Gligorić (Gliga), dok je tekst pisao Filip Taboo. Za Styling i profesionalni Make up, pobrinula se Zaga Nikić (Zaga Make Up). Spot je sniman na dvije lokacije, u samom centru grada u saradnji sa profesionalnim skejterom Miroslavom (Ćirom), a drugi dio spota sniman je u najboljem kik boks klubu u BiH i šire: “Hektor Laktaši”, u kojem su nas dočekali profesionalni sportisti i šampioni kluba, a koji su ujedno bili i modeli tokom snimanja spota.

Anđeli i Nađi je ovo drugi muzički spot, ali ne i poslednji tako da možete očekivati uskoro nove pesme i spotove i zato subskrajbujte njihov You tube kanal kako biste bili u prilici prvi videti nove projekte, spotove, vlogove, prankove: https://www.youtube.com/channel/UCoenT2MlAYi1kyY7HltNOSw. Andjela i Nadja su oduševljene Banjalukom i iskazale su želju da nas uskoro opet posjete, koliko poslovno, toliko i radi zabave i druženja.

Ako želite vidjeti kakva je bila atmosfera tokom snimanja spota pogledajte Zagin vlog, a sigurno će vam se svidjeti i fotografije (behind the scene).

VLOG sa snimanja spota: by Lady Zaga

_

__

Muzika, mix i master: @Srđan Panter Tomaš & @Dragan Gliga Gligorić – Infinity

Vokali: @Andjela & @Nadja

Tekst: @Filip Taboo

Video and editing: @Filip Taboo

Foto: @Leon Bijelic

Make Up and Styling: @Zaga Nikic 

Kik boks klub: @Hektor Laktaši

Pro skate guy: @Miroslav Knežević

Video i audio produkcija YT: @Infinity Production / Insta: @Infinity

Prva pesma “Ola Ole”

2018-06-23T11:53:00+00:00