ANDJELA & NADJA FT PANTER & GLIGA – AMSTERDAM

ANDJELA & NADJA FT PANTER & GLIGA – AMSTERDAM

ANDJELA & NADJA FT PANTER & GLIGA – AMSTERDAM

__

Fotografije (behind the scene) sa snimanja spota za pjesmu “Amsterdam”

Photo by: Leon Bijelic / Insta: @leonbijelic

_
Nakon prve pjesme “Ola Ole” (4,6 mil views) i druge pjesme “Uspeh” (1,8 mil views) Andjela i Nadja su ponovo posjetile Banja Luku radi snimanja trećeg spota za pjesmu (novi hit) “Amsterdam”.

Nova pjesma i spot, čiju audio i video produkciju potpisuje producentska kuća Infinity očekuje veliki broj pregleda. Pored Andjele i Nadje u pjesmi (spotu) pojavljuju se i Srdjan Tomas – Panter i Dragan Gligorić – Gliga koji su pisali i tekst za “Amsterdam”.

Za Styling i profesionalni Make up, pobrinula se Zaga Nikic, koja je ujedno otpjevala i bek vokale. Spot je sniman na jednoj sjajnoj lokaciji tj. na jednom velikom ranču koji je okružen prekrasnom prirodom i moćnim bazenom dok je drugi dio spota sniman na putevima usput, sa luksuznim old tajmerom iz 70-ih godina.

ANDJELA & NADJA FT PANTER & GLIGA - AMSTERDAM

Andjeli i Nadji je ovo treći muzički spot, odnosno, samo još jedan u nizu veoma uspješnih projekata koji će zasigurno imati više miliona pregleda na YT. Ako želite biti u toku i uvijek prvi  čuti/vidjeti pjesme i spotove subscribe se na njihov YouTube kanal:  https://www.youtube.com/channel/andjela&nadja

U spotu se pored pjevača pojavljuju i profesionalni Banjalučki muški i ženski modeli, takođe u prvom dijelu spota vidjećete simpatične i neobične Pomerance koji su se veoma obradovali svojoj ulozi. Ako želite vidjeti kakva je bila atmosfera tokom snimanja spota pogledajte Zagin VLOG, a sigurno će vam se svidjeti i fotografije (behind the scene).

VLOG BY ZAGA

GALERIJA

Ako se fotografije nisu odmah prikazale pričekajte 10 sec

_

ANDJELA & NADJA FT PANTER & GLIGA - AMSTERDAM

Muzika, mix i master: @Srđan Panter Tomaš & @Dragan Gliga Gligorić – Infinity

Vokali: @Andjela, @Nadja, @Panter, @Gliga

Tekst: @Panter, @Gliga

Video and editing: @Filip Taboo

Foto: @Leon Bijelic

Make Up and Styling: @Zaga Nikic 

Video i audio produkcija YT: @Infinity Production / Insta: @Infinity

Modeli: Sara Kalabić, Zvjezdan Arsenić, Nikola Kekerović, Bogdana Lujić, Nikolia Musić, Blaženka Gvozden, Teodora Radović,

Prijatelji projekta: Pomeranian Toys, Miss Earth BiH

2018-07-17T15:22:52+00:00